UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дівчина, яка грала з вогнем
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дівчина, яка грала з вогнем

The Girl Who Played with Fire
3 135
0
+11
7.2
FullHD
Друга частина популярної трилогії Стіга Ларссона про дивну дівчину з татуюванням дракона. Після подій першої частини Лісбет не хоче більше спілкуватися з Мікаелем. Тим більше, що на цей раз вона сама потрапила в біду. Її підозрюють у подвійному вбивстві журналістів, які займалися розслідуванням каналу постачання секс-рабинь зі Східної Європи. Виявляється, що в цю брудну історію замішані багато відомих журналістів і навіть чиновники, які і самі охоче ставали клієнтами невідомих злочинців. Мікаель Блумквіст був другом обох убитих журналістів, і сам читав деякі матеріали їх розслідування. Він упевнений, що його стара знайома Саландер в цю справу не може бути замішана, насправді її просто підставляють. А ось навіщо і кому це потрібно, Мікаелю ще тільки належить з'ясувати. В ході цього розслідування йому доведеться багато чого довідатися про минуле Лісбет. А сама дівчина виявиться в смертельній небезпеці, правда, вона не звикла звертатися за допомогою і на цей раз теж спробує все вирішити сама. Хто ж цей впливовий ворог Лісбет Саландер, ви можете дивитися онлайн в фільмі «Дівчина, яка підривала повітряні замки».

Режисер:
Деніел Альфредсон
Рік:
Тривалість:
2 год 9 хв
Звук:
двоголосий закадровий | НТН
кадри з фільму Дівчина, яка грала з вогнемкадри з фільму Дівчина, яка грала з вогнемкадри з фільму Дівчина, яка грала з вогнемкадри з фільму Дівчина, яка грала з вогнем
Дівчина, яка грала з вогнем дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дівчина, яка грала з вогнем українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent