UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Ґодзіла: планета монстрів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ґодзіла: планета монстрів

Godzilla: Planet of the Monsters
2 180
0
+33
6,0
FullHD
В кінці двадцятого століття людство зіштовхнулося з неприємністю планетарного масштабу, яку так і не змогло подужати, до свого превеликого жалю. Спекотного літа з глибин Землі назовні вилізли величезні монстри, яких називають Кайдзени. Вони почали трощити абсолютно все на своєму шляху, руйнуючи цілі міста і селища. Найнебезпечніший і безжалісний з монстрів це Годзілла: величезний ящір, чиє дихання радіоактивне! У цей момент люди усвідомили, що планета більше не знаходиться в їх владі. Тоді ті хто вижили вирішили, що необхідно терміново відлітати з планети в пошуках нового будинку. Так, біженці вирушили в далеку подорож, а через двадцять довгих років приречених пошуків усвідомили, що їм ніде жити. Серед них був хлопчина на ім'я Харута, якому було чотири, коли він опинився на космічному кораблі. Тепер він подорослішав і вирішив, що людство допустило жахливу помилку, вирішивши тікати з Землі замість того, щоб дати відсіч жахливим загарбникам. Його ідея стала популярна серед зневірених втікачів, і було вирішено повернутися.

Режисер:
Хіроюкі Сесіт, Сідзуно Кобунся
Країна:
Рік:
Тривалість:
89 хвилин
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
кадри з фільму Ґодзіла: планета монстрівкадри з фільму Ґодзіла: планета монстрівкадри з фільму Ґодзіла: планета монстрівкадри з фільму Ґодзіла: планета монстрів
Ґодзіла: планета монстрів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Ґодзіла: планета монстрів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent