UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Шибайголова [Режисерська версія]
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Шибайголова [Режисерська версія]

Daredevil
2 741
0
+1111
5.3
FullHD
Захоплююча екранізація коміксів Marvel про сліпого супергероя на ім'я Шибайголова. Вдень він захищає інтереси громадян, будучи адвокатом в суді, а ввечері використовує куди більш радикальні методи. Режисером фільму став творець «Примарного гонщика» і «Одного разу в Римі» Марк Стівен Джонсон, а головні ролі виконали Бен Аффлек і Дженніфер Гарднер. Усім шанувальникам коміксів Marvel необхідно в обов'язковому порядку дивитися онлайн «Шибайголова». В результаті нещасного випадку звичайний підліток Метт Мердок втрачає зір і стає повністю сліпим. Однак через деякий час він зауважує, що інші його органи чуття загострилися до межі, наділяючи його надздібностями. Незабаром трагічно гине батько Метта, перед смертю наказує синові використовувати свої сили виключно на благо людям. Зваживши пораду батька, Метт стає супергероєм. Одного разу Метт знайомиться з харизматичною донькою мільярдера Електрою. Між героями виникає взаємна симпатія, але на їхньому шляху встає таємничий лиходій Кінгпін.

Режисер:
Марк Стівен Джонсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 43 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | 2+2
кадри з фільму Шибайголова [Режисерська версія]кадри з фільму Шибайголова [Режисерська версія]кадри з фільму Шибайголова [Режисерська версія]кадри з фільму Шибайголова [Режисерська версія]
Шибайголова [Режисерська версія] дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Шибайголова [Режисерська версія] українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent