UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Діти моря
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Діти моря

Children of the Sea
3 609
0
+1212
6.6
FullHD
Японська школярка Рука проводить літні канікули в океанаріумі, де працює її батько. Вона знайомиться з братами Умі і Сору, яких виховали дюгони. Коли по всьому світу починають пропадати морські мешканці, дівчинка підозрює, що її нові друзі якось з цим пов'язані.

Рука вчиться в середній школі і займається гандболом. На одному з тренувань вона свариться з підлою суперницею і вдаряє її в ніс, за що Руку виганяють з секції. Розчарована дівчинка розуміє, що тепер їй зовсім нема чим зайнятися на літніх канікулах. Вона вирішує втекти з дому від мами і відправитися в Токіо до свого батька - співробітнику місцевого океанаріуму. Рука вивчає акваріуми і несподівано зустрічає загадкового хлопчика на ім'я Умі. Він вміє плавати під водою разом з рибами. Пізніше Рука знайомиться з його братом-близнюком Сорой - більш спокійним і хворобливим хлопчиком. Виявляється, брати виросли серед дюгонів і не зможуть довго жити на суші: у них занадто слабке тіло і чутлива шкіра. Рука теж починає відчувати тягу до води і проводить багато часу з новими знайомими. Тим часом в море падає метеорит, а навколо починають відбуватися незвичайні явища: морські мешканці зникають з акваріумів і з'являються в дивних місцях. Рука розуміє, що в цій загадці можуть бути замішані брати-близнюки.

Режисер:
Ayumu Watanabe
Країна:
Рік:
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
кадри з фільму Діти морякадри з фільму Діти морякадри з фільму Діти морякадри з фільму Діти моря
Діти моря дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм аніме Діти моря українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent