UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дикість 3
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дикість 3

Wild Things: Diamonds in the Rough
1 279
0
00
4.5
BDrip
В сучасній людині, як і багато років тому, криється безліч вад, які можуть поглинути нашу свідомість і взяти гору над розумом в будь-який момент. Під їх тиском будь-яка, навіть найбільш стійка людина, зазнає справжньої муки, якщо не підкориться секундному пориву. Будь то жага наживи, хіть по відношенню до чужого чоловіка, злодійство або зрада будь-який з цих елементів може стати приводом до саморуйнування і занурення у вир відчаю, з якого не кожному дано вибратися.
Головні герої представленого фільму повністю віддаються у владу пристрастей. Тут секс, зрада, віроломство і жага отримати чуже добро, у що б то не стало. Прості люди, охоплені простими пороками, роблять неймовірні вчинки і платять за це «залізну» ціну, але заборонений плід завжди солодкий подвійно.
Нам краще вчитися на чужих помилках, адже здійснюючи їх, ми можемо назавжди покалічити власну долю. Творці фільму пропонують всім бажаючим познайомитися з тим, які наслідки тягне за собою слідування інстинктам і відсутність бажання чинити опір пристрастям.

Режисер:
Jay Lowi
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 27 хв
Звук:
двоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Дикість 3
Дикість 3 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дикість 3 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent