UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Побачення наосліп
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Побачення наосліп

My Blind Date with Life
2 760
0
+79
7.1
FullHD
Ця чудова комедія з елементами драми заснована на реальних подіях і розповідає про цілеспрямованість і волю людини. Якщо дуже сильно хочеш і готовий все для цього зробити, тебе обов'язково буде супроводжувати удача, і ти досягнеш успіху, ставши прикладом для інших. Просто потрібно трохи віри в себе і побільше активних дій. Цим і керується головний герой кінострічки, молодий і амбітний хлопець на ім'я Салія. Найбільше в житті він хоче досягти успіху і побудувати кар'єру в готельному бізнесі. Його заповітна мрія - потрапити на стажування і влаштуватися працювати в найпрестижнішому готелі Мюнхена. Однак, як часто буває, на шляху до великих звершень у людей встають перешкоди. У хлопця дуже серйозні проблеми із зором, який постійно погіршується. Саллі не впадає у відчай і вирішує приховати цю недугу від потенційного роботодавця, всіляко пристосовуючись і намагаючись не видати свій поганий зір. Але це не так просто, і на допомогу упертому хлопчині приходять друзі, які готові підтримати його у всьому, аби він прийшов до заповітної мети. Безліч смішних, безглуздих і скрутних ситуацій і викликів чекає нашого героя на шляху до підкорення готельної справи, проте все в його руках.

Режисер:
Марк Ротемунд
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 51 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | студія AAA-sound
кадри з фільму Побачення наосліпкадри з фільму Побачення наосліпкадри з фільму Побачення наосліпкадри з фільму Побачення наосліп
Побачення наосліп дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Побачення наосліп українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent