UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Мережа 2.0
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мережа 2.0

The Net 2.0
1 283
0
+11
4.6
BDrip
Привабливі кар'єрні перспективи в IT сфері змушують юного генія, фахівця з комп'ютерів Хоуп Кессіді, переїхати в столицю Туреччини. Рішення іммігрувати в іншу країну дається їй просто: у дівчини немає батьків і мало друзів, в рідному місті її практично ніщо не утримує. Мрія стати видатним аналітиком розсипається вщент від витівок хакерів, які крадуть документи героїні і від її імені організовують велике розкрадання грошових коштів в розмірі 14 млн. доларів. Ситуація ускладнюється і тим, що сталося вбивство, яке також лягає важким тягарем на її долю.
Виявлені махінації призводять до блокування всіх рахунків і запуску розшуку правопорушниці поліцейськими. Намагаючись повернути своє добре ім'я, іноземка починає пошук справжніх винуватців грамотної «підстави». У цьому питанні їй сприяють подруга, яка працює в Інтерполі, і приятель який залишився в Лос-Анджелесі і намагається дистанційно допомагати в виправданні Кессіді. Атмосфера стрімко загострюється падінням підозри на друга, який теоретично міг вкрасти гроші. Незабаром вихід на факти, що проясняють ситуацію ускладнюється ланцюжком кривавих розправ, що забирають життя близьких Хоуп людей. Часу на збір доказів власної невинності залишається все менше.

Режисер:
Чарльз Уінклер
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 35 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
кадри з фільму Мережа 2.0
Мережа 2.0 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Мережа 2.0 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent