UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Геркулес
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Геркулес

Hercules
13 840
1
+3036
7.3
FullHD
Барвистий мультфільм «Геркулес», створений в кращих традиціях студії Disney і номінований на «Оскар» за саундтрек, розповідає про подвиги, мабуть, найвідомішого і улюбленого героя давньогрецьких міфів. Геракла, також відомого як Геркулес, який знаменитий своїми 12 подвигами, про які, безсумнівно, чув кожен. Ну а якщо ви раптом їх призабули, складіть компанію підростаючому поколінню і прямо зараз почніть дивитися онлайн мультфільм «Геркулес». Давним-давно Зевс заслав свого молодшого брата в глибини Пекла за погані вчинки, і з тих пір той став володарем загробного царства. Але Аїду здалося цього мало, і він вирішив захопити ще й Олімп. Особливих перешкод на його шляху не було, крім, хіба що, сина Зевса - Геркулеса, наділеного особливою силою. Щоб розчистити собі шлях до Олімпу, Аїд викрав Геркулеса, коли той був ще немовлям, і позбавив його всіх здібностей, перетворивши на звичайну людину. Подорослішавши, Геркулес дізнався правду і вирішив будь-що-будь повернути свою божественну силу. Так почався його шлях, повний небезпек, труднощів і тих самих подвигів, про які до цього дня складають легенди.

Режисер:
Рон Клементc, Джон Маскер
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 33 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Геркулескадри з фільму Геркулескадри з фільму Геркулескадри з фільму Геркулес
Геркулес дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Геркулес українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Калина Марина
    22 травня 2022 22:13
    +1
    До цього часу я не знала історію Геркулеса. Мені дуже сподобалося дивитися.Неймовірно цікаво було спостерігати за тим як змінювався Геркулес, які труднощі йому треба було пройти заради мети. Заради коханої він був готовий на все. Я рада що добро перемогло.