UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Любов
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Любов

Love
16 175
0
+59
6.1
FullHD
Типово французька мелодрама про найголовніше почуття на планеті від режисера Гаспара Ное. У головних ролях Аомі Муока, Карл Глусман.
Коли народжується любов, весь інший світ вмирає в муках. Про неї співають пісні, малюють картини, знімають фільми і безжально експлуатують всіляким чином. Вона красива, як богиня, і потворна як саме життя. Вона підносить на небеса і опускає на саме дно. Від любові хочеться кричати, іноді від щастя, іноді від болю. Страшне це почуття любов, особливо якщо воно обрушується раптово, без попередження, і розриває звичний світ під три чорти. Вона, як примхлива дівчина, приходить, не питаючи, і вражає з-за рогу, як справжній бандит. Вона така різна, але одного разу зазнавши це почуття, забути його вже неможливо. Молодий кінорежисер Мерфі живе досить успішним життям напів-знаменитості. У нього все, про що багато в такому віці можуть тільки мріяти: кар'єра, сім'я, відмінний будинок, улюблений син. І нелюба, чужа дружина, яка з кожним днем ​​стає все противнішою і холоднішою. Так Мерфі і плювати на її стан, адже він ніяк не може забути фатальну красуню, яка назавжди вкрала його серце одним туманним ранком. Прекрасна художниця грала з його почуттями, то наближаючи максимально, буквально занурюючись в нього всім єством, то відштовхувала за тисячі кілометрів. Вона пішла, не попрощавшись, коли дізналася, що Омі носить його дитину, а він так і не зміг її забути. Тому, коли мати Електри зателефонувала і запитала, чи не бачив він її дочку, старі почуття спалахнули знову.

Режисер:
Ґаспар Ное
Рік:
Тривалість:
135 хвилин (2:15)
Звук:
багатоголосий закадровий | MIC
кадри з фільму Любовкадри з фільму Любовкадри з фільму Любовкадри з фільму Любов
Любов дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Любов українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent