UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Доброго ранку, В'єтнам
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Доброго ранку, В'єтнам

Good Morning, Vietnam
3 098
0
+55
7.3
FullHD
У центрі сюжету фільму - ще поки що безтурботний В'єтнам 1965 року. Хоча там вже стоять американці, про яку-небудь війну і мови не йде. В'єтнам того часу - це пляжі, пляжі і пляжі. І красиві дівчата. І місце, знамените досить привільною службою. А ще майже на весь В'єтнам, принаймні в тій частині, де стоять американські війська, віщає армійська радіостанція. Музика, політінформація, нудьга ... І так триває до тих пір, поки на службу в армійське радіо не приходить новий ведучий Едріан (його роль і виконує неповторний Робін Вільямс). З появою в студії Едріана все кардинально змінюється! І армійська радіостанція перетворюється в рупор простих солдатів, через що Едріана моментально починає недолюблювати просте начальство. Кожне свій виступ Едріан починає з фірмової фрази-кличу - «доооообрииий рааанок, В'єєєєєтнааам!». І це означає, що зараз слухачі отримають порцію найгарячіших новин, які нагадають солдатам рідні краї. Одним словом, фільм «Доброго ранку, В'єтнам» рекомендується до перегляду всім, хто любить військові фільми з присмаком комедії та драми.

Режисер:
Баррі Левінсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 1 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Стармайстер
кадри з фільму Доброго ранку, В'єтнамкадри з фільму Доброго ранку, В'єтнамкадри з фільму Доброго ранку, В'єтнамкадри з фільму Доброго ранку, В'єтнам
Доброго ранку, В'єтнам дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Доброго ранку, В'єтнам українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent