UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Воллес і Громіт. Справа смертельної випічки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Воллес і Громіт. Справа смертельної випічки

A Matter of Loaf and Death
1 956
0
+33
7.6
BDrip
Боб Бейкер убитий, він став дванадцятим місцевим пекарем, з якими розправилися зловмисники. Воллес і його вірний пес Громіт доставляють випічку зі своєї булочної в будинки споживачів. По дорозі вони випадково знайомляться з чарівною Піелла Бейкуелл і її милим пуделем. Дівчина рекламувала випічку компанії Бейт-Лайт, що належала Бейкеру. Чарівна особа сказала, що у її велосипеда відмовили гальма, коли вона з пагорба спускалася до зоопарку, і хлопці врятували їй життя. Піелла ризикувала потрапити прямо в пащу крокодилові. Пильний Громіт перевірив гальма і виявив, що вони справні, але не подав виду, що знає про це.
У той час, як пес стривожений, його господар втрачає голову від нової знайомої. Незабаром він вже не мислить життя без неї. Одного разу, коли красуня забула в будинку пекарів гаманець, Воллес просить Громіта повернути його. Собака відправляється в багатий особняк коханої господаря і виявляє фотографії Піелли з усіма дванадцятьма убитими власниками булочних, а ось і фото з Воллесом. Він стане наступною жертвою?
Пес встановлює на вході детектор металів, як в аеропорту, приховує подалі всі ножі і перевіряє на наявність отрути суп, який принесла гостя. Вбивця усвідомлює, що пес її підозрює і намагається позбутися від нього, поскаржившись коханому, що той її вкусив. Що зробить Громіт, щоб врятувати друга?

Режисер:
Нік Парк
Рік:
Тривалість:
30 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Піксель
кадри з фільму Воллес і Громіт. Справа смертельної випічкикадри з фільму Воллес і Громіт. Справа смертельної випічкикадри з фільму Воллес і Громіт. Справа смертельної випічки
Воллес і Громіт. Справа смертельної випічки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Воллес і Громіт. Справа смертельної випічки українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent