UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Сіссі - юність імператриці
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Сіссі - юність імператриці

Sissi: The Young Empress
4 963
0
+1416
6.7
BD-Rip
У цьому фільмі ви побачите ще недосвідчену Єлизавету Австрійську, яка відома тим, що і угорцям, і австрійцям надала рівні права.
Доля цієї дівчини була дуже незвичайною і нагадує казку про Попелюшку. Звичайна баварська дівчинка, яку всі називали Сіссі, стала предметом любові самого імператора. Після пишного весілля в столиці їй довелося звикати до зовсім нового життя і свого становища. Світські прийоми, бали і інші церемонії, а також неможливість виховувати власну дочку не подобаються Єлизаветі, але під натиском владної матері Франца-Йосипа юній дружині не залишається нічого іншого, як тікати в рідну домівку. Люблячий чоловік повертає її, і в підсумку їй доводиться вчитися мистецтву придворної дипломатії для того, щоб якось примиритися з ерцгерцогинею.
Ця картина є продовженням кіноісторії про молоду імператрицю, в якій глядачі до цього вже познайомилися з персонажем цієї актриси. Хоча багато в фільмі було розказано про особу героїні, а також присутні деякі історичні неточності, все ж завдяки йому можна хоча б трохи дізнатися про становлення великої жінки і про те, якою була Австро-Угорська імперія в 18 столітті.

Режисер:
Ernst Maríschka
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 47 хв
Звук:
Український (Інтер)
кадри з фільму Сіссі - юність імператрицікадри з фільму Сіссі - юність імператрицікадри з фільму Сіссі - юність імператриці
Сіссі - юність імператриці дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Сіссі - юність імператриці українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent