UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Офісний простір
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Офісний простір

Office Space
2 599
0
+11
7.7
FullHD
"Офісний простір" (Office Space). Ця комедія 1999 року стала одним з класичних в своєму жанрі. Простий і приємний для вух гумор залишить відмінне враження від перегляду. 89 хвилин фільму здадуться однією миттю. Це історія про середньостатистичного офісного працівника, який внаслідок гіпнотичного сеансу змінює життєву філософію. Він стає закінченим пофігістом, але від цього його життя тільки поліпшується. Прекрасна робота режисера і сценариста Майка Джаджа про офісну рутину викликала велику кількість позитивних відгуків з боку працівників цієї сфери. Тому, якщо ви задіяні в діяльності такого плану, то цей фільм для вас. Швидше за все, ви навіть знайдете себе там. Є одна важлива умова, при дотриманні якої ви отримаєте подвійно більше задоволення - фільм потрібно дивитися на оригінальній мові (якщо ви її, звичайно, знаєте). Всі інтонації героїв, незвичайні репліки, діалоги, акторська гра - все це робить фільм шедевром. А його повна суть розкривається тільки на мові оригіналу. Фільм обов'язковий до перегляду любителям хорошого і якісного кіно.

Режисер:
Майк Джадж
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 29 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ТЕТ
кадри з фільму Офісний простіркадри з фільму Офісний простіркадри з фільму Офісний простіркадри з фільму Офісний простір
Офісний простір дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Офісний простір українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent