UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Братик ведмедик 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Братик ведмедик 2

Brother Bear 2
6 685
0
+1113
6.2
FullHD
У другій частині знаменитого діснеївського мультфільму "Братик ведмедик 2" (Brother Bear 2) маленькі глядачі знову зустрінуться з улюбленими персонажами: зачарованим хлопцем-ведмедем Кена і ведмежам Кодою. Вони живуть в лісі за часів Льодовикового періоду. Одного разу ведмеді зустрічають свою подругу, дівчину Ніту, яка просить допомогти їй віднести магічний амулет до водоспаду.
Коли ще Кенан був звичайним хлопчиком, він подарував Ніті талісман як символ свого кохання. І тепер магія цього подарунка заважає дівчині вийти заміж. Разом з другом дитинства їй потрібно спалити талісман, щоб розірвати чарівний зв'язок, яким вони пов'язані. На їх шляху зустрічається чимало веселих і іноді небезпечних перешкод. Спочатку амулет викрадає зграя єнотів, а потім Коду, ображений на друзів, які не звертають на нього уваги, тікає в гори. Під час подорожі Кенан і Ніта згадують минулі часи і поступово починають сумніватися, чи варто спалювати талісман і чи стануть вони від цього щасливими.
Красиві намальовані пейзажі, кумедні образи тварин, захоплюючий сюжет підкорять дитячу аудиторію. А світла і мудра історія про дружбу і кохання роблять цей мультфільм цікавим для глядачів будь-якого віку.

Режисер:
Бен Глюк
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 14 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Дві Сімки
кадри з фільму Братик ведмедик 2кадри з фільму Братик ведмедик 2кадри з фільму Братик ведмедик 2кадри з фільму Братик ведмедик 2
Братик ведмедик 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Братик ведмедик 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent