UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » В останню мить / В останній момент
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

В останню мить / В останній момент

Nick of Time
1 174
0
+11
6.3
720p
«В останній момент» (Nick of time) приголомшливий по своїй напруженості трилер про людину, що опинилася у вирі подій, де він не має влади над своїми рішеннями. Чи зможе Джин Вотсон, звичайний бухгалтер, обміняти життя своєї шестирічної доньки на життя жінки-політика? І чи має він на це право? Режисер фільму Джон Бедем (пізніше виявив себе як знавець психологічних загадок в якості режисера серіалу «Мислити як злочинець» (Criminal Minds)) майстерно тримає глядача в напрузі. До останнього моменту залишається загадкою, викрутиться головний герой, і якщо так, то як, а якщо не зможе ... Чудовий дует Джонні Деппа і Крістофера Вокена піднімає фільм від звичайного бойовика з захопленням заручника до трилера про складну психологічну гру в питання і відповіді з самим собою. Неможлива суміш страху і рішучості змушує головного героя здійснювати такі вчинки, про які в своєму звичайному житті він не міг би і подумати. І люди, які волею долі опиняються з ним поруч, можуть раптово змінити хід всієї історії. Фільм триває 90 хвилин, і у Джина Вотсона є всього 90 хвилин на те, щоб виконати самогубне завдання. У нього є мета, є пістолет, і немає вибору.

Режисер:
Джон Бедем
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 30 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму В останню мить / В останній моменткадри з фільму В останню мить / В останній моменткадри з фільму В останню мить / В останній момент
В останню мить / В останній момент дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм В останню мить / В останній момент українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent