UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Мій король
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мій король

My King
3 291
0
+13
7.1
720p
Тоні, яка уже розміняла четвертий десяток, катаючись на лижах, під час швидкісного спуску отримує важку травму коліна, після чого лікарі повідомляють їй невтішний прогноз: жінці потрібно буде пройти мінімум шестимісячний курс реабілітації, щоб знову мати можливість повноцінно ходити. Залишившись наодинці з собою, Тоні повністю занурюється в роздуми, викликані сумними спогадами, які починаються частково з того моменту, коли десять років тому вона познайомилася зі своїм колишнім чоловіком Джорджіо.
Тоді їй, молодому юристу, було всього тридцять, коли дівчина в одному з нічних клубів знайомиться з харизматичним і енергійним юнаком Джорджіо - успішним підприємцем, який має власний ресторан, і за сумісництвом талановитим шеф-кухарем, який відразу зачарував нашу героїню, і незабаром між ними спалахнула справжня пристрасть. З гіркотою дівчина згадує ті чудові дні, коли вона разом з коханою людиною могла годинами веселитися, дуріти і реготати від душі, забувши про все на світі. Це були найкращі дні в її житті. Незабаром вони зіграли весілля, і з цього моменту почалася чорна смуга в житті нашої героїні. Розбіжності між подружжям почали з'являтися вже під час вагітності, і незабаром, після чергової сварки, Джорджіо сказав, що втомився від усього і хоче побути один. Через деякий час наша героїня дізнається, що її чоловік пристрастився до наркотиків і дуже сильно заліз в борги, тому що його бізнес зазнав краху, більш того, нещасна жінка починає підозрювати, що кохана людина їй зраджує.

Режисер:
Maïwenn
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 4 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | студія AAA-sound
кадри з фільму Мій король
Мій король дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Мій король українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent