UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Абсолютна влада
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Абсолютна влада

Absolute Power
1 903
0
+55
6.7
FullHD
Стрічку "Абсолютна влада" (Absolute Power) справедливо можна назвати політичним трилером. Клінт Іствуд на цей раз виступає в незвичному для глядача амплуа - це літній, досвідчений і навіть легендарний ... злодій коштовностей Лютер Вітні. Він начебто вже відійшов від справ, але ось чогось вирішив піти ще на одну авантюру. Лютер, як завжди, ретельно підготувався, все йшло, як по маслу: проник в особняк мільйонера Саллівана, відключив сигналізацію, розкрив сейф, витягнув коштовності дружини господаря на цілий статок. Але тут сталося непередбачене: в будинок входить дружина Саллівана, Крісті, та не одна, а з чоловіком. Лютер, мимоволі виявляється свідком любовних ігор парочки, які поступово стали набувати садистський характер - в хід пішли зашморг, ніж, пістолет ... І (о жах!) в чоловікові наш герой впізнає самого президента США! Але це ще не все: Крісті в запалі ножем ранить партнера, вриваються охоронці і її вбивають. Так, наш герой здавалося б зумів втекти непоміченим, але небезпечна гра тільки почалася. Адже Лютер Вітні вирішив оголосити війну головній особі держави.

Режисер:
Клінт Іствуд
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 1 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Абсолютна владакадри з фільму Абсолютна владакадри з фільму Абсолютна владакадри з фільму Абсолютна влада
Абсолютна влада дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Абсолютна влада українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent