UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Таємниці передмістя
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Таємниці передмістя

Secrets in Suburbia
1 594
0
00
5.2
BDrip
Молода дівчина на ім'я Глорія дізналася сімейні таємниці передмістя і з цього моменту її життя змінилося. Перед цією подією вона жила простим життям, яке взагалі нічим не відрізнялося від тисяч життів інших жителів міста. Героїня все ж відрізняється успішністю, так як у неї три дитини, люблячий чоловік і багато грошей. Багато їй заздрили через великий достаток і щасливий шлюб.
Одного разу Глорія випадковим чином дізналася про зраду, яка готувалася для неї від її чоловіка. Чоловік вирішив домовиться з її подружками і розробити план по вбивству багатої дружини, щоб після всіх формальностей забрати всю суму грошей з її банківського рахунку. Ця інформація повалила дівчину в шок, так як вона вважала, що чоловік любить її і грошима вони розпоряджалися рівноправно. Вона не могла зрозуміти навіщо йому це потрібно взагалі.
Коли Глорія заспокоїлася, то відразу ж придумала низку дій, які допоможуть їй уникнути смерті і виведуть лицемірного зрадника на чисту воду. Її задумка буде дуже жорстокою, як раз в наслідок цього Глорія намагається все тримати в секреті, щоб чоловік ні про що не підозрював до останнього моменту. З обох сторін плани запущені в дію, ось тільки героїня має перевагу, так як про її план ніхто не знає.

Режисер:
Damián Romay
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
90 хвилин (01:30)
Звук:
багатоголосий закадровий | Індиго ТВ
кадри з фільму Таємниці передмістякадри з фільму Таємниці передмістя
Таємниці передмістя дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Таємниці передмістя українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent