UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Горизонт: Найекстремальніша погода у Всесвіті
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Горизонт: Найекстремальніша погода у Всесвіті

Horizon: The Wildest Weather in the Universe
1 588
0
+11
1080p
Наша планета постійно схильна до кліматичних змін. Досягнення цивілізації дозволяють людям протистояти погоді або використовувати її собі на благо. Але людина так і не навчилися змінювати погодні умови, продовжуючи підлаштовуватися під них. І якщо ми вже приблизно уявляємо, яку погоду варто очікувати в певну пору року, то іноді природа підносить несподівані сюрпризи, які показують, що вона всесильна і володіє неймовірною могутністю. Однак погода на Землі вважається сприятливою, якщо порівнювати її з умовами, що панують на інших планетах. Автори документального фільму «Горизонт: Найекстремальніша погода у Всесвіті» пропонують вам дізнатися про це детальніше.
Погодні умови на Землі, навіть в самих екстремальних ситуаціях, здаються комфортними, коли мова заходить про інших планетах. Мова йде не тільки про об'єкти в нашій Сонячній системі, а й тих планетах, які перебувають за її межами. На одних з них спостерігається алмазний дощ, на інших зафіксований град розміром з футбольний м'яч і вагою з кулю для боулінгу. Є й такі планети, на яких хмари розжареної лави. У документальному фільмі, який можна подивитися прямо зараз онлайн на сайті, нам пропонується побачити реальність, яку не передбачали навіть письменники-фантасти.

Режисер:
Давіна Брістоу
Рік:
Тривалість:
51 хв
Звук:
Український (Мега)
Горизонт: Найекстремальніша погода у Всесвіті дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Горизонт: Найекстремальніша погода у Всесвіті українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent