UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Непристойно багаті
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Непристойно багаті

Filthy Rich
1 922
0
02
6.1
FullHD
Головними героями протягом усіх серій серіалу «Непристойно багаті» виявляються члени заможного сімейства, що живуть під заступництвом патріарха, чиї гроші дозволяють їм вести спосіб життя справжніх аристократів, вони ні в чому собі не відмовляють і люблять тільки найдорожчі речі, недоступні для всіх інших.
Вступний епізод починається з раптової загибелі глави сім'ї, що шокує всіх його родичів. Незабаром на порозі розкішного будинку з'являється адвокат, який володіє заповітом покійного. З'ясовується, що патріарх залишив спадок не лише членам сімейства, але і невідомим молодим людям, народженим від нього поза шлюбом.Коли вдова дізнається про численні інтрижки свого коханого, то впадає в стан шоку. Одночасно з цим дорослі діти починають вести боротьбу за контроль над компанією покійного батька. Прийшовши до тями, вдова з серіалу «Непристойно багаті» вирішує приєднатися до гонки за право управління. У неї є прекрасний сімейний адвокат, який займає її сторону, але проти неї виступають впливові люди, в тому числі і амбітний міністр, впевнений в тому, що вона не зможе впоратися з цією роботою.

Режисер:
Тейт Тейлор, Ховард Дойч, Янн Тернер
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
45 хвилин (00:45)
Звук:
багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Статус:
1 сезон 10 серія
кадри з фільму Непристойно багатікадри з фільму Непристойно багатікадри з фільму Непристойно багатікадри з фільму Непристойно багаті
Непристойно багаті дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Непристойно багаті 1 сезон 10 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent