UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Бен-Гур
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Бен-Гур

Ben-Hur
3 352
0
+24
8.1
BDrip
Цікавий фільм "Бен-Гур" (Ben-Hur) заснований на творі письменника Лью Уоллеса. Картина вийшла в прокат в 1959 році. Це єдина стрічка того часу, яка зуміла вперше в історії кінематографа отримати відразу 11 нагород «Оскар» в різних номінаціях.
Сюжет закручений навколо іудея Бен-Гура і його колишнього друга Мессали, що є римським трибуном. Рим, на той момент, семимильними кроками завойовує світ, римські легіонери - єдино вірна влада і йти проти них вважається злочином. Молоді люди, після довгої розлуки, знову зустрічаються і сваряться на грунті ідеології. Бен-Гура відправляють на галери, а його матір і сестру забирають під варту. З цього моменту починається новий етап в житті двох героїв і куди заведе їх життя невідомо нікому. Але свого часу двоє друзів знову зустрінуться, щоб вирішити старі образи і недомовки.
Фільм вийшов дуже цікавим і пізнавальним, така історія на тлі 26 року до нашої ери виглядає особливо вражаюче і яскраво. При витратах в 15 мільйонів доларів, фільм Бен-Гур зумів зібрати у всьому світі 70 мільйонів доларів. На ті часи це величезні гроші. У масовці брали участь 50 тисяч осіб. Ця кінострічка стала воістину грандіозним проектом.

Країна:
Рік:
Тривалість:
212 хвилин (03:32)
Звук:
субтитри UKR/ENG
Статус:
1 сезон 2 серія
кадри з фільму Бен-Гуркадри з фільму Бен-Гуркадри з фільму Бен-Гуркадри з фільму Бен-Гур
Бен-Гур дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм серіал Бен-Гур 1 сезон 2 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent