UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Домашні вогнища
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Домашні вогнища

Home Fires
2 786
0
00
8.2
FullHD
Серіал "Домашні вогнища" охоплює важливий історичний період, коли Англія ось-ось вступить в Другу світову війну, яка в повному розпалі в Європі. Головні персонажі живуть в графстві Чешир. Їхні долі жахлива війна також не омине стороною. І трапиться трагедія мабуть дуже скоро: в небі вже літають військові літаки, а на дорогах знаходиться військова техніка. На одному із зібрань жіночого закладу, на чолі якого стоїть своєрідна і владна жінка, вирішується питання про проведення більш частих зібрань в такий складний час. Але ті, хто перебуває в цій спільноті, не вірять в те, що хороші часи взагалі незабаром настануть. Починаються суперечки, внаслідок чого начальниця йде з клубу. Ті, хто не пішов, повинні визначитися, дати життя цій спільноті або закрити її. Незабаром почнуться активні військові дії, а домашні вогнища, які так оберігалися, тепер ніколи не будуть такими як раніше. У всю міць працюють приймальні комісаріати, чоловіки можуть відправитися на війну за першим покликом. Матері і дружини сильно бояться за долі своїх коханих чоловіків, синів. Вони розуміють, що, пішовши на фронт, рідні можуть не повернутися. Частина людей благає, щоб лікар поставив невірний діагноз при проходженні комісії, інша частина проти того, що багато хто йде в добровольці. У жінок складні часи, адже їх чоловіки вирушають захищати свої рідні землі. Тепер жінки повинні розраховувати тільки на самих себе.

Режисер:
Robert Quinn, Bruce Goodison, John Hayes
Рік:
Тривалість:
45 хвилин (00:45)
Звук:
багатоголосий закадровий
Статус:
2 сезон 6 серія
кадри з фільму Домашні вогнищакадри з фільму Домашні вогнищакадри з фільму Домашні вогнищакадри з фільму Домашні вогнища
Домашні вогнища дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Домашні вогнища 2 сезон 6 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent