UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Клієнт завжди мертвий
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Клієнт завжди мертвий

Six Feet Under
4 113
0
+77
8.7
BDrip
Драматичний серіал «Клієнт завжди мертвий», з елементами чорної комедії, створений оскароносним американським продюсером і сценаристом Аланом Боллом, і розповідає про взаємини не зовсім звичайної американської сім'ї.
Дія розгортається в Лос-Анджелесі, де і проживають головні герої - сімейство Фішерів. Одного разу повернувшись, додому після поїздки, Нейт Фішер дізнається, що його батько загинув в результаті автомобільної аварії. Разом зі своїм братом Девідом, що є замкнутим гомосексуалістом, вони стають спадкоємцями сімейного бізнесу - похоронного бюро «Фішер і сини». Сімейство Фішерів також включає мати Рут Фішер, у якої є молодий коханець, а також молодшу сестру-підлітка Клер, яка володіє бунтарським характером, та й до того ж не проти побалуватися наркотиками.
На перший погляд «Клієнт завжди мертвий» являє собою звичайну сімейну драму, але через постійну присутність в кадрі смерті серіал набуває несподіваний характер, змушуючи героїв по-іншому дивитися на проблеми і життя, в загальному.

Режисер:
Алан Болл, Daniel Attias, Родріґо Ґарсія
Країна:
Рік:
Тривалість:
55 хв
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
Статус:
5 сезон 12 серія
кадри з фільму Клієнт завжди мертвийкадри з фільму Клієнт завжди мертвийкадри з фільму Клієнт завжди мертвийкадри з фільму Клієнт завжди мертвий
Клієнт завжди мертвий дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Клієнт завжди мертвий 5 сезон 12 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent