UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Спецпризначенці
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Спецпризначенці

S.W.A.T.
3 412
0
+33
7.0
FullHD
Лос-Анджелес - це не тільки батьківщина і обитель голлівудських суперзірок і гламуру, але і неймовірно небезпечне місто з зашкалюючим рівнем злочинності. Добре, що є браві і відчайдушні хлопці - спецназівці - які готові в будь-який момент стати на захист закону, порядку і справедливості, навіть якщо для цього доведеться ризикувати власними життями. Вони - останній оплот і надія мегаполісу в протистоянні зі злочинністю ... В епіцентрі подій телесеріалу виявився головний герой на ім'я Даніель "Хондо" Харрельсон. Він - лейтенант підрозділу спецназу. Начальство доручило хлопцеві стати на чолі загону високопрофесійних бійців, які не знають жалості і сумнівів, і завжди доводять будь-яку місію до кінця. Разом їм належить працювати в неблагополучному районі, в якому народився і виріс Даніель. Герою доводиться нелегко, адже там у нього безліч друзів, принципи яких серйозно відрізняються від тих, що сповідує Харрельсон. Для них будь-який поліцейський і представник правопорядку - ворог. Так що, Хондо змушений маневрувати між відданістю своїм братам і сестрам в блакитний уніформі, і друзям дитинства з їх «вуличною філософією». Однак рано чи пізно настає кризовий момент і довіру доводиться перевірити на ділі.

Режисер:
Billy Gierhart, Eagle Egilsson, Джастін Лін
Країна:
Рік:
Тривалість:
43 хвилини (00:43)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Статус:
1 сезон 22 серія
кадри з фільму Спецпризначенцікадри з фільму Спецпризначенцікадри з фільму Спецпризначенцікадри з фільму Спецпризначенці
Спецпризначенці дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Спецпризначенці 1 сезон 22 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent