UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Код
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Код

The Code
1 742
0
00
7.4
FullHD
Документальний серіал про звичайне життя людей, яке засноване на законах математики. Все в цьому світі не випадково і має свою закономірність. Професор Маркус Дю вирішує розповісти і наочно показати, як доля всього людства залежить від чисел. Використовуючи магію чисел, можна змінювати своє життя. Можна простежити за ходом історичних подій, які були продумані до дрібниць, але без особливого вникання в тему цього не зрозуміти.
Чоловік кілька років присвятив вивченню математики, цифр і науці. В результаті своїх досліджень він припустив, що весь всесвіт складається з численних кодів. Що буде, якщо кому-небудь вдасться розкрити код? Можливо, якщо люди зможуть розуміти значення цифрових алгоритмів, то вдасться розгадати основні таємниці з минулого, передбачити майбутнє. Цифри знаходяться навколо нас навіть в повсякденному житті. Якщо їх правильно прочитати і розпізнати, то це допоможе зрозуміти суть і всю закономірність світу. Наш світ існує завдяки таємним законам. Той же гороскоп, який розділений на місяці і дати володіє великою силою і знанням людської натури. Як вдалося так чітко розділити людей на кілька знаків зодіаку? Використовуючи ці дати описати характер кожного знака зодіаку.
У фільмі наводяться цікаві приклади і докази його теорії. Вчений вважає, що вся таємниця існування світу укладена в прості цифри. Все на нашій планеті циклічно, безліч подій в історії повторюються. Чому багато народів деякі цифри наділяли містичним значенням? Чому люди бояться числа «13»? Неспроста з'явилися подібні стереотипи, погодьтеся. Відкрийте для себе секретний код, завдяки якому створено наш світ.

Режисер:
Dan Child, Stephen Cooter, Michael Lachmann
Рік:
Тривалість:
55 хвилин
Звук:
одноголосий закадровий | Da Vinci
Статус:
1 сезон 3 серія
кадри з фільму Кодкадри з фільму Кодкадри з фільму Код
Код дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Код 1 сезон 3 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent