UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Апокаліпсис. Завислі в повітрі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Апокаліпсис. Завислі в повітрі

Skybound
1 192
0
00
4.6
FullHD
Метту дуже подобається Ліза, він хоче здивувати дівчину і підкорити її серце, але не наважується переходити до більш рішучих дій, не так давно Ліз зустрічалася з його братом Кайлом. Сказавши, що вони їдуть покататися на машині, Метт привозить Лізу на аеродром. Там вони зустрічаються з парою друзів - Одіном і Роксі, які видають таємницю - вони летять до Каліфорнії, на прем'єру фільму. Метт отримав ліцензію пілота і тепер може брати літак батька, коли захоче. Несподівано на злітному полі з'являється Кайл, що зовсім не потішило Лізу, хлопець привіз ключі, він відвозив батьків в Париж на Різдво.
Запросивши дозвіл на зліт, Метт з подивом дізнався, що вступили в силу нові правила польотів, необхідна присутність другого пілота. Кайл погоджується летіти разом. Зручно вмостившись у м'яких кріслах, пасажири весело базікали і попивали коктейлі. Раптово зникло світло і вийшла з ладу система аеронавігації. Намагаючись знайти причину, брати Паркер виявляють у вантажному відділенні незнайомця. Опинившись в салоні, він вимагає не змінювати напрямок і висоту, погрожуючи пістолетом. Екстрена посадка в Чикаго не вдається, радари диспетчерів та інших літаків не бачать судно. Герої фільму опиняються свідками катастроф, що це - колективне божевілля або на Землі сталося щось жахливе?

Режисер:
Alex Tavakoli
Країна:
Рік:
Тривалість:
82 хвилини (01:22)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Апокаліпсис. Завислі в повітрі кадри з фільму Апокаліпсис. Завислі в повітрі
Апокаліпсис. Завислі в повітрі  дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Апокаліпсис. Завислі в повітрі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent