UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » З любов'ю, Вінсент
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

З любов'ю, Вінсент

Loving Vincent
4 491
0
+44
7.8
FullHD
Це перший в історії повністю мальований повнометражний фільм, над яким тривалий час працювало безліч творців. Амбітна картина виконана в стилі Ван Гога і оповідає про його загадкову смерть, в першу чергу, а також про життя великого художника і непрості взаємини з навколишнім світом. Що змусило накласти на себе руки людину, яка, здавалося, була спокійною і умиротвореною? Як можна було за шість тижнів дійти до такого кардинального рішення? Перед смертю він написав листа братові. Навіщо відправляти послання мертвій людині? Таким питанням задається хлопчина, який незабаром усвідомлює важливість даного листа і мчить в рідні місця Вінсента Ван Гога ... Там його зустрічають без особливої ​​радості, бо покійний творець приніс безліч сліз і страждань рідні. З ним завжди були неприємності. Його не любили ні сусіди, ні поліція, ні все місто, яке він давно покинув і залишив позаду. У людей були на це причини, про які і повідає цей вражаючий фільм, створений з величезною любов'ю і трепетним ставленням.

Режисер:
Дорота Кобеля, Х'ю Велчман
Рік:
Тривалість:
94 хвилини (01:34)
Звук:
субтитри
кадри з фільму З любов'ю, Вінсенткадри з фільму З любов'ю, Вінсенткадри з фільму З любов'ю, Вінсенткадри з фільму З любов'ю, Вінсент
З любов'ю, Вінсент дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм З любов'ю, Вінсент українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent