UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Черчилль
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Черчилль

Churchill
3 137
0
+99
6.1
BDrip
У центрі доленосних подій виявляється всесвітньо відомий політичний діяч Вінстон Черчилль - прем'єр-міністр Великобританії. Друга світова війна. Літо сорок четвертого року. Хід військових дій стрімко переломлюється. Потрібно терміново приймати важливі рішення. Шостого червня 1944 року року відбулася знаменита Нормандська висадка. Союзні війська висадили свій десант на береги, які контролювалися німецькими силами. Відкрився другий фронт. Однак, що передувало всьому цьому?
Захоплююча кінострічка показує кілька днів з життя нашого одіозного героя. Ці напружені години перед Нормандією зіграли важливу роль в подальшому розвитку історії. Військовому керівництву країни досить складно знайти спільну мову. Численні недомовки і протиріччя торкнулися і Черчилля. Минулі помилки і невдачі вкрай негативно позначилися на його репутації, послабивши політичні позиції, змусивши багатьох сумніватися в його персоні. У цей нелегкий не тільки для Британії, але і для всієї Європи час, нашому герою потрібно було прийняти дуже непросте рішення, проте залізний політик знав, що потрібно робити, і був націлений тільки на перемогу. Його гострий розум і сталевий характер зіграли велику роль на світовій арені і в певній мірі вплинули на результат жахливої ​​війни.

Режисер:
Джонатан Теплицькій
Рік:
Тривалість:
105 хвилин (01:45)
Звук:
багатоголосий закадровий | Cine+
кадри з фільму Черчиллькадри з фільму Черчиллькадри з фільму Черчиллькадри з фільму Черчилль
Черчилль дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм серіал Черчилль українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent