UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Поцілунок Беатріс
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Поцілунок Беатріс

The Midwife
1 303
0
00
6.7
720p
У центрі сюжету опиняється головна героїня на ім'я Клер. Доросла жінка живе в своєму затишному світі, який збудувала для себе самостійно. Вона мати-одиначка, яка працює акушеркою в клініці і просто обожнює свою роботу. Клер виховала прекрасного сина, який сам готується стати лікарем. Спокійне, розмірене життя, про яке багато хто тільки може мріяти. Однак раптово доля підносить нашій героїні серйозне випробування, яке повністю змінює її життя.
Одного разу в двері їй стукає якась Беатріс. Вона колишня коханка покійного батька Клер, а значить - жінка доводиться їй мачухою. Тридцять років тому вона кинула тата з донькою і втекла насолоджуватися розкішним життям. Беатріс звикла жити виключно в своє задоволення і не давати ніяких обіцянок. Ясна річ, наша героїня, злегка шокована таким поворотом подій. Виявляється мачуха повернулася не тільки попросити вибачення, але і допомогти.

Режисер:
Мартен Прово
Країна:
Рік:
Тривалість:
117 хвилин (01:57)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Поцілунок Беатріскадри з фільму Поцілунок Беатріскадри з фільму Поцілунок Беатріскадри з фільму Поцілунок Беатріс
Поцілунок Беатріс дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Поцілунок Беатріс українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent