UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Повертайся до мене
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Повертайся до мене

Return to Me
1 479
0
+22
6.9
720p
Комедія, режисера Бонні Ганта під назвою «Повертайся до мене» (Return to Me), швидше схожа на мелодраму, наповнену випадковими подіями і справжніми почуттями. Цей фільм по праву може претендувати на кращий фільм про кохання. Девід Духовни, який зіграв у головній ролі архітектора Боба, давно втратив сенс життя, коли загинула його дружина в автокатастрофі. Розгублений і спустошений Боб не бажає щось змінювати у своєму житті і тим більше влаштовувати своє життя заново. Випадковим чином Боб знайомиться з милою дівчиною Грейс, яка не тільки привернула його увагу, але і розтопила його серце. Між головними героями виникає прекрасне і ніжне почуття любові. Чудова Мінні Драйвер, яка зіграла роль Грейс як не можна, до речі, підходить в ролі чуттєвої і ніжною героїні. Картина наповнена позитивними емоціями, добротою і любов'ю. Почуття Грейс і Боба розквітають, вони як два голубка в небі, які випадково зустрілися і бажають тільки, щоб їх серця билися в унісон. Але одна маленька обставина, яке одного разу стає відомою, може зіпсувати все наростаючі почуття. Як же вони сприймуть складність, з якою їм доведеться зіткнутися, наскільки сильні їхні почуття? Прекрасний сентиментальний фільм, стане прекрасним сюрпризом для любителів любовних картин.

Режисер:
Бонні Гант
Країна:
Рік:
Тривалість:
115 хвилин (01:55)
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Повертайся до менекадри з фільму Повертайся до менекадри з фільму Повертайся до менекадри з фільму Повертайся до мене
Повертайся до мене дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Повертайся до мене українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent