UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Велика втеча
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Велика втеча

Ozzy
5 524
0
+2832
5.3
FullHD
Безтурботне життя веселого і добродушного бігля Оззі приймає крутий поворот, коли глава сімейства Мартінів отримує запрошення до Японії. Збираючись вирушити в далеку країну всією дружною сім'єю, Мартіни раптово дізнаються, що собак з собою брати не можна, внаслідок чого їм терміново доводиться шукати місце, де б вони змогли залишити свого чотириногого улюбленця в період своєї відсутності. Цим місцем виявляється розкішний собачий спа-готель «Блю Крік», де вихованцям надається широкий спектр послуг для комфортного відпочинку. Здавалося б, кращого місця, щоб чудово скоротати небагато часу, поки повернуться господарі, для Оззі просто не знайти, але після того, як Мартіни прощаються зі своїм улюбленцем, події приймають несподіваний поворот.
Виявляється під яскравою вивіскою «Блю Крік» ховається справжня в'язниця для собак, куди нещасні вихованці потрапляють абсолютно позбавлені шансу знову побачити своїх господарів. І тепер, замість того, щоб насолоджуватися розслаблюючими спа-процедурами і вишуканими кормами, Оззі і його товаришам по нещастю доводиться слідувати всіляким вказівкам жорстоких доберманів-наглядачів, а також виконувати волю начальника в'язниці в особі владного сенбернара. Не в силах терпіти таке ставлення, наш герой, отримавши пропозицію від співкамерника, вирішується на втечу.

Режисер:
Alberto Rodríguez, Nacho La Casa
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
90 хвилин (01:30)
Звук:
професійний дубльований | студія AAA-Sound
кадри з фільму Велика втечакадри з фільму Велика втечакадри з фільму Велика втеча
Велика втеча дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Велика втеча українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent