UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вбити Гюнтера / Прибрати Ґантера
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вбити Гюнтера / Прибрати Ґантера

Why We're Killing Gunther
1 915
0
+15
4.8
720p
Для того, щоб стати королем, потрібно скинути існуючого - прописна істина для тих, хто нахабно і зухвало лізе на вершину і бажає за всяку ціну стати кращим у своїй справі. А якщо ти професійний кілер, то потрібно всього лише вбити кращого!
Гюнтер - неперевершений майстер своєї справи, по праву носить звання кращого кілера на планеті. Він ідеально виконує свою роботу, і ніхто не в змозі до нього дістатися.
Але як часто буває, незабаром у Гюнтера з'являється конкурент, який бажає будь-що-будь розправитися з ним, щоб зайняти його місце. Для цього зухвалий вискочка збирає вельми ексцентричну команду професійних убивць, за допомогою яких він планує відправити на той світ ненависного кілера. До складу групи входять небезпечні, але не зовсім адекватні персонажі, кожен з яких має свої примхи. Вони настільки самовпевнені, що їм навіть в голову не приходить, як сильно їм буде непереливки, коли вони вийдуть на свого суперника, який особливо і не ховається, адже він завжди на крок попереду.

Режисер:
Таран Кіллем
Країна:
Рік:
Тривалість:
92 хвилини (01:32)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Вбити Гюнтера / Прибрати Ґантеракадри з фільму Вбити Гюнтера / Прибрати Ґантеракадри з фільму Вбити Гюнтера / Прибрати Ґантеракадри з фільму Вбити Гюнтера / Прибрати Ґантера
Вбити Гюнтера / Прибрати Ґантера дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вбити Гюнтера / Прибрати Ґантера українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent