UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Казка про принцесу Каґую
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Казка про принцесу Каґую

The Tale of the Princess Kaguya
2 933
0
+44
8.0
FullHD
Каґуя дорослішала і в той же час ставала звичайного росту, як і всі дівчата в її віці. При цьому вона стала володаркою дивовижної краси. До неї на сватання приходили женихи різного соціального статусу, з різних шляхетських родин. Кожному з них вона пропонувала пройти завдання, але вони були настільки складними, що всім претендентам на її руку і серце доводилося йти ні з чим. Про таку унікальну красу дівчини звістка дійшла до самого японського імператора Мікадо. Побачивши дівчину своїми очима, він більше не зміг відірватися від неї. Він запропонував їй вийти за нього заміж. Але Каґуя навіть на таку пропозицію відповіла негативно. Виявилося, що Каґуя є мешканкою Місяця, і вона просто не може зв'язати своє життя з землянином, так як дуже скоро їй вже належить повернутися в свій справжній будинок. Були версії того, що принцеса Каґуя виявилася на нашій планеті в покарання за свої провини, але в інших джерелах говорилося про те, що вона просто втекла від війни на Місяці. За нею прилетіли на Землю, але імператор послав стражників, щоб вони завадили цьому. Однак спроба Мікадо завершилася крахом. В знак подяки своїм прийомним батькам вона залишила щедрі дари, а імператору передала еліксир безсмертя. Але він знищив його, не бажаючи жити на самоті без своєї коханої.

Режисер:
Такахата Ісао
Країна:
Рік:
Тривалість:
137 хвилин (02:17)
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
кадри з фільму Казка про принцесу Каґуюкадри з фільму Казка про принцесу Каґуюкадри з фільму Казка про принцесу Каґуюкадри з фільму Казка про принцесу Каґую
Казка про принцесу Каґую дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм аніме Казка про принцесу Каґую українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent