UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Дівчина за викликом
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дівчина за викликом

The Girlfriend Experience
17 315
0
+35
7.1
FullHD
Молода дівчина Крістін талановита студентка юридичного факультету, яка, не закінчивши навчання, проходить стажування в престижній компанії, де все йде до того, що її остаточно затвердять на роботу. Вона з усіх сил, не шкодуючи вільного часу, намагається започаткувати успішну кар'єру, на відміну від її найкращої подруги Евері, яка зовсім жадає працювати перші роки на безоплатних засадах, вважаючи, що кар'єра успішного юриста це бездушні гроші і нічого більше. Незабаром Евері розповідає Крістін, що вона працює дівчиною за викликом, надаючи ескорт-послуги заможним клієнтам під псевдонімом Ешлі, а через деякий час знайомить свою подружку з одним зі своїх клієнтів, заінтригувавши того попередньо по телефону.
Так наша героїня, відома тепер у вузьких колах як Челсі, відкриває для себе дивовижний світ елітних сексуальних послуг, що на диво не викликає у неї відрази, більше того, вона сама починає відчувати невимовне задоволення, за яке їй же платять чималі гроші. Але яке б задоволення не приносила їй нова робота, Крістін все також наполегливо трудиться над своїм кар'єрним зростанням, намагаючись стати хорошим юристом, тому дівчина зовсім не хоче, щоб про джерело її доходу якимось чином дізналися родичі або товариші по службі. Але навіть той факт, що наша героїня працює елітною повією, яка має можливість ретельно вибирати нових клієнтів, зовсім не вберігає її від неприємностей, які таїть у собі подвійне життя.

Режисер:
Лодж Х. Керріган, Емі Саймец
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
27 хвилин
Звук:
багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Статус:
3 сезон 10 серія
кадри з фільму Дівчина за викликомкадри з фільму Дівчина за викликомкадри з фільму Дівчина за викликомкадри з фільму Дівчина за викликом
Дівчина за викликом дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Дівчина за викликом 3 сезон 10 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent