UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » З привітом із Шанхая
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

З привітом із Шанхая

Martial Law
3 717
0
+1010
7.0
BDrip
Американський серіал, який транслювався на каналі CBS з 1998 по 2000 рік. Типова історія про американських поліцейських. Якщо ви фанат цього жанру, то серіал обов'язково вам сподобається. Шоу отримало несподіваний успіх. Основна сюжетна лінія полягає в тому, що Саммо, шановний китайський поліцейський, переведений на роботу в Америку. Він буде працювати на Департамент поліції, займатися боротьбою з місцевою злочинністю і захищати вулиці Лос-Анджелеса. Але йому доводиться зіткнутися з відмінностями в культурі і менталітеті. Наш герой зовсім не схожий на хлопців з його нової ділянки. Перше враження його американських колег було оманливе. Хлопцеві з Китаю вдається швидко довести, що він нітрохи не гірший за них, не дивлячись на свої форми. Хлопець має хороше почуття гумору, освічений і розумний. А головне, що він досконало знає кунг-фу. Сюжет не дуже хитрий. Всі злочини виходить розкривати швидко і без проблем, але фішкою є головний персонаж. Тут ви не побачите складних переплетень сценарію і епізодів. Це веселий і динамічний серіал, який показує роботу звичайних копів. З кожною новою серією персонаж показує свої таланти і здібності. Всі навколо розуміють, що він гідний носити значок.

Режисер:
Oley Sassone, Ґреґ Біман, Whitney Ransick
Країна:
Рік:
Тривалість:
45 хв
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
Статус:
1 сезон 21 серія
кадри з фільму З привітом із Шанхаякадри з фільму З привітом із Шанхаякадри з фільму З привітом із Шанхаякадри з фільму З привітом із Шанхая
З привітом із Шанхая дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал З привітом із Шанхая 1 сезон 21 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent