UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Розслідування Гейлі Дін. Шлюб заради вбивства
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Розслідування Гейлі Дін. Шлюб заради вбивства

Hailey Dean Mystery: A Marriage Made for Murder
1 549
0
+33
6.9
720p
Детектив Гейлі Дін знову повертається на великі екрани з новим захоплюючим і неймовірно цікавим розслідуванням, яке точно припаде до смаку шанувальникам гарного іронічного детективу.
Після трагічних подій, що відбулися в попередній частині з нашою героїнею Гейлі на деякий час взяла відпустку в ході, якої взагалі не згадувала про розшук і про все, що з ним пов'язано. Жінка приводила себе в порядок, як у фізичному, так і в духовному плані. Плюс до всього вона все ще пам'ятала трагічні події, а тому, коли відпустка підійшла до кінця, жінка продовжила її. Здавалося б, досвідчений детектив вже більше ніколи не повернеться в роботу. Само собою її колеги і друзі не хотіли, щоб це відбулося, а тому всіляко умовляли Гейлі повернутися. І незабаром їх вмовляння не пройшли даром. Гейлі тріумфально повернулася в розшук, щоб розслідувати загадкову смерть відомого власника популярної галереї, в якій були зібрані художні твори з усіх куточків планети. Здавалося б, злочин можна розкрити практично за кілька діб, однак наша героїня, взявшись за розслідування, усвідомила, що тут не все так однозначно, як здається на перший погляд.

Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 0 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ІндигоTV
кадри з фільму Розслідування Гейлі Дін. Шлюб заради вбивствакадри з фільму Розслідування Гейлі Дін. Шлюб заради вбивствакадри з фільму Розслідування Гейлі Дін. Шлюб заради вбивствакадри з фільму Розслідування Гейлі Дін. Шлюб заради вбивства
Розслідування Гейлі Дін. Шлюб заради вбивства дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Розслідування Гейлі Дін. Шлюб заради вбивства українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent