UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Історія з мумією
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Історія з мумією

Under Wraps
1 815
0
+33
4.9
FullHD
Давним-давно жив мудрий і добрий фараон, його любили всі піддані крім радника. Підступний заздрісник плів за спиною фараона інтриги, йому вдалося налаштувати людей проти правителя. Вони повстали і скинули фараона, відправили в довічне ув'язнення і зрадили забуттю. Зрада пробудила в ньому лють, піраміду стали обходити стороною. Але дружина фараона, почувши крики нещасного, змайструвала для нього талісман, завдяки чому єгипетський владика поринув у вічний сон. І горе буде тому, хто його потривожить.
Денні і Елеонора прибули до Єгипту разом з батьками-археологами. Поки мама і тато займалися розкопками, Елеонора обурювалася. Вона була страшенно засмучена, що в цій глушині немає виходу в Інтернет, а це значить, що життя проходить даремно. На відміну від сестрички Денні шалено радий був тому, що його оточувало стільки нового і незвіданого. Незважаючи на заборони батьків, він спустився в одну з гробниць, де знайшов якийсь дивний предмет. Незабаром з'ясувалося, що це був той самий талісман, який зберігав спокій фараона. Якби Денні знав, що через це брязкальце його батьки перетворяться в справжнісіньких мумій.

Режисер:
Gordon Crum
Країна:
Рік:
Тривалість:
45 хвилин (00:45)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Історія з мумієюкадри з фільму Історія з мумієюкадри з фільму Історія з мумієюкадри з фільму Історія з мумією
Історія з мумією дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Історія з мумією українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent