UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Шіттс Крік
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Шіттс Крік

Schitt's Creek
4 785
1
+48
8.5
FullHD
Навіть якщо людина сьогодні багата, то це не означає, що у неї буде достатньо грошей завтра. Не дарма ж кажуть, що не можна зарікатися від тюрми і суми. Факти з життя багатьох людей підтверджують цю елементарну думку. Можна жити і радіти, витрачати кошти направо і наліво, всіляко шикувати, а на інший день затягнути пояси тугіше і шукати, на чому можна заощадити. Можливо, для цього доведеться багато чого продати, а також переїхати в житло менше й дешевше.
Подібна ситуація сталася і з героями американсько-канадського комедійного серіалу «Шіттс Крік». У ньому розповідається про одну сім'ю, в яку входять представники вищого світу. Глава сімейства - Джонні Роуз - є мільярдером, який заробив купу грошей на відеосалонах, створивши власну мережу цих закладів, коли це було популярно і користувалося попитом. Його дружина знімається в мильних операх, тобто дешевих сіткомах і мелодрамах про любов. У них є двоє дітей: син і дочка. Девід Роуз відноситься до субкультури хіпстера, тобто вічно модно одягнений багатенький синок. А Алексіс є світською левицею, що не пропускає жодного серйозного заходу, де збираються вершки суспільства.
Але відбувається те, чого ніхто не міг очікувати: відеосалон бізнес Роузів зазнав краху. В результаті їм доводиться кардинально міняти свій спосіб життя, так як на колишній вже просто не вистачає фінансового ресурсу. Вся сім'я переїжджає в маленьку сільську громаду, придбану ними колись всього лише заради забави. Але ось вона і стала в нагоді по-справжньому.

Режисер:
Paul Fox, Джеррі Чіккорітті, Т. У. Пікок
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
22 хвилини (00:22)
Звук:
багатоголосий закадровий | Paramount Comedy
Статус:
6 сезон 14 серія
кадри з фільму Шіттс Кріккадри з фільму Шіттс Кріккадри з фільму Шіттс Кріккадри з фільму Шіттс Крік
Шіттс Крік дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Шіттс Крік 6 сезон 14 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Катерина
    17 грудня 2022 21:01
    +3
    Легкий, комічний, добрий серіал!