UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вулиця страху. Частина друга: 1978
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вулиця страху. Частина друга: 1978

Fear Street Part Two: 1978
2 751
0
+33
6.8
FullHD
Дія фільму «Вулиця Страху. Частина друга: 1978» розгортається в липні 1978 року. Група людей звинувачує дівчину на ім'я Зіггі в крадіжці. Вони прив'язують її до дерева, щоб познущатися. Незабаром насильство заходить так далеко, що Зіггі виявляється на волоску від смерті. Не розібравшись в події і не визначивши провину або її відсутність, нападники намагаються спалити Зіггі. Лише тільки вожатим Курту і Ніку вдається врятувати дівчину. Незважаючи на свій порятунок, Зіггі продовжує перебувати в небезпеці.
А в цей час деякі підлітки з табору починають вважати, що одна з їхніх знайомих одержима надприродними силами. Намагаючись розібратися в тому, що відбувається, вони починають власне розслідування. Незабаром їм вдається виявити загадковий щоденник. Вивчаючи його зміст, молоді люди дізнаються про те, що колись в минулому дівчина уклала угоду з дияволом. Вона порізала свою руку об камінь Сатани, тим самим отримавши вічне життя. Відразу ж після цього поблизу починають з'являтися знаки відьом. Стає зрозуміло, що незабаром може статися трагедія.

Режисер:
Лейґ Дженіак
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 49 хв
Звук:
професійний дубльований | Netflix
кадри з фільму Вулиця страху. Частина друга: 1978кадри з фільму Вулиця страху. Частина друга: 1978кадри з фільму Вулиця страху. Частина друга: 1978кадри з фільму Вулиця страху. Частина друга: 1978
Вулиця страху. Частина друга: 1978 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вулиця страху. Частина друга: 1978 українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent