UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дивовижний світ крові
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дивовижний світ крові

The Wonderful World of Blood with Michael Mosley
2 755
0
+11
7.1
BDrip
Захоплююча науково-документальна кінострічка «Дивовижний світ крові» від сценаристів відомого телеканалу ВВС розповість глядачам про унікальні властивості нашого організму. Вченими доведено, що в тілі людини знаходиться близько восьми повноцінних пінт рідкої речовини, яка циркулює по наших венах. В цілому, це становить майже 10 відсотків від маси всього людського тіла, але, не дивлячись на постійні дослідження, біологам так і не вдалося до кінця розкрити всі особливості настільки дивної субстанції.
У крові містяться елементи, завдяки яким наш організм функціонує багато років. Розносячи кисень по всьому тілу і доставляючи його до внутрішніх органів, кровоносні тільця виконують основну функцію, без якої ми б не вижили. До того ж, якщо людина втрачає певну кількість крові в результаті якої-небудь травми, дана рідина має вражаючу властивість самовідновлюватися. Правда, для цього буде потрібно вживати багато рідини, але все інше організм зробить сам.
Глядачам буде неймовірно цікаво ознайомитися з представленим у фільмі матеріалом, адже сценаристи і режисери постаралися зібрати максимальну кількість фактів, вмістивши доступну інформацію в декілька годин. Ми дізнаємося, з чого складається субстанція, як проходить процес поширення корисних речовин і що сприяє покращенню кровообігу.

Режисер:
Nathan Budd
Рік:
Тривалість:
60 хвилин (01:00)
Звук:
багатоголосий закадровий | Da Vinci
кадри з фільму Дивовижний світ кровікадри з фільму Дивовижний світ кровікадри з фільму Дивовижний світ кровікадри з фільму Дивовижний світ крові
Дивовижний світ крові дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дивовижний світ крові українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent