UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Каштановий чоловічок
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Каштановий чоловічок

The Chestnut Man
9 176
0
+1414
8.0
FullHD
Скандинавський серіал є адаптацією популярного роману, випущеного Сореном Свейструпом, що колись написав сценарій для картини "Вбивство", і став хітом у всьому світі, будучи перекладеним на двадцять вісім мов і випущений в п'ятдесятьох країнах світу. Новинка пропонує нам відвідати невелике передмістя, де зазвичай дуже тихо та умиротворено. Люди тут відпочивають та насолоджуються життям. Проте їхню гармонію порушує жорстоке вбивство вчинене невідомим злочинцем. Маніяк залишив понівечене тіло молодої дівчини прямо на дитячому майданчику. У жертви немає руки, а поруч із тілом лежить невеликий виріб - маленький каштановий чоловічок. За справу береться детектив Ная Тулін. Головна героїня цієї історії заручається підтримкою партнера Марка Хесса. Партнери розуміють, що ця справа може бути пов'язана зі злочином, датованим минулим роком, коли зникла дочка датського політика Рози Хартун. Тепер персонажі намагатимуться розкрити цей жорстокий злочин і заразом поставити крапку в іншій справі, яка мала місце в недавньому минулому.

Режисер:
Каспер Барфоед, Міккелі Серуп
Країна:
Рік:
Тривалість:
50 хвилин
Звук:
багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Статус:
1 сезон 6 серія
кадри з фільму Каштановий чоловічоккадри з фільму Каштановий чоловічоккадри з фільму Каштановий чоловічоккадри з фільму Каштановий чоловічок
Каштановий чоловічок дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Каштановий чоловічок 1 сезон 6 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent