UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Скупники пір’я
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Скупники пір’я

Skupljači perja
1 461
1
+11
8.1
720p
Привабливий циган Бора з маленького містечка Сомбор, що знаходиться майже на кордоні з Угорщиною, був скупником гусячого пір'я, змагаються за цю територію з старшим за віком Міртою. Незважаючи на те, що Бора одружений і має дітей, більшу частину часу проводить у пияках, грі в карти та любовних авантюрах із сторонніми жінками, насамперед – із циганською співачкою Ленкою. Крім того, він закоханий у Тису, намагаючись відбити її у Мірти, який сам будує плани щодо молодої дівчини, хоча Тиса є дочкою його колишньої дружини, але народженою в іншому шлюбі. Ворожнеча між Борою та Міртою через один і той самий об'єкт пристрасті призводить до дуже драматичних наслідків...

Режисер:
Олександр Петрович
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 34 хв
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Скупники пір’якадри з фільму Скупники пір’якадри з фільму Скупники пір’якадри з фільму Скупники пір’я
Скупники пір’я дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Скупники пір’я українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Володимир
    9 липня 2022 11:51
    0
    Для тих, хто "в матеріалі" (будь то математика, архітектура, музика, література чи кіно — неважливо), зовсім не секрет, що відносно маловідомий твір цілком може бути незрівнянним шедевром. Геніальний фільм Олександра Петровича хоч і отримав у Канні спец. приз журі, але так і лишився шедевром для обраних. А може так і треба? Комусь movie, комусь films, а комусь cinematography. Кожному, як то кажуть, своє. На мою думку, "Скупники пір'я" - це просто найсильніший аудіовізуальний наркотик: від нього неможливо відірватися. Додивляєшся до кінця, переводиш подих — і так і хочеться розпочати спочатку. З усього, що бачив за життя (щонайменше 2 000 фільмів точно), цей фільм назавжди прописаний у топ-десятці. (Врешті, весь знаменитий Кустуріца вийшов з цього шедевру О. Петровича.)