UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Сходження / 1+Еверест
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Сходження / 1+Еверест

The Climb
1 965
0
+13
6.9
720p
В епіцентрі подій кінострічки лежить історія кохання, заради якої можна піти на будь-які дурниці, випробування, перевірки та навіть божевілля. Молодий чорношкірий хлопчина на ім'я Самі з передмістя до неймовірності закохався в чарівну фатальну красуню з прекрасними очима - Надю. У ході однієї з розмов з нею, жартома прозвучало, що у нього з'явиться серйозний шанс, якщо він піде на Еверест. Адже сам заявляв, що на все заради неї згоден! Настав час показати, на які подвиги здатний! Герой наважується зробити це та повідомляє новину веселим друзям. Усі раді та підтримують друга. Він шукає собі досвідченого інструктора, який неохоче погоджується допомогти. І все б добре, тільки от у нашого хлопця зовсім немає такого досвіду. Він – звичайний міський молодий хлопчина, для якого такий захід є справжнім тестом – і моральним, і фізичним, адже тут потрібна спеціальна підготовка. Але відступати пізно. У результаті бравий і гарячий порив перетворюється на захоплюючу подорож з безліччю курйозів, пригод, труднощів і викликів. Чи зможе Самі досягти поставленої мети, підкорити величну гору, заявити про це на весь світ і досягти серця обожнюваної жінки?

Режисер:
Людовік Бернард
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 43 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | В одне рило
кадри з фільму Сходження / 1+Евересткадри з фільму Сходження / 1+Евересткадри з фільму Сходження / 1+Евересткадри з фільму Сходження / 1+Еверест
Сходження / 1+Еверест дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Сходження / 1+Еверест українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent