UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Чайка - Принцеса з труною
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Чайка - Принцеса з труною

Hitsugi no Chaika
836
0
00
7.0
720p
На самому початку була велика непереможна імперія, яка мала горде й могутнє ім'я Газу. Правив нею розумний та талановитий маг. Він усе робив на благо своєму вірному народові. Імператор здійснив безліч відкриттів у галузі магії та винайшов тисячі різноманітних винаходів. У цьому світі завжди є заздрісники, які мріють перемогти сильних та могутніх. Так сталося й із імперією Газу. Її розбили на десятки маленьких земель, а тіло імператора розірвали на шматки. Кожен лідер повсталих забрав собі шмат плоті колишнього імператора. Частини тіла стали сильним артефактом, здатним давати небачену силу. Але битва вважається незакінченою, оскільки світом бродить молода і могутня відьма Чайка. Чайка - рідна дочка загиблого імператора і для багатьох вона є живим прапором. Інша половина, бачачи у ній загрозу, мріють убити її.
У всій цій драмі є ще один герой – Тору Акура. Він живе зі своєю сестрою та не знає, як знайти роботу. Його життя втратило будь-який сенс. Раніше хлопець був диверсантом, але сьогодні його вміння нікому не потрібні. Він вирішує вирушити до лісу на пошуки сенсу у цьому житті. Там герой знайомиться з милою білявкою, яка має за спиною труну. Вона розповідає свою історію, що вона принцеса Чайка і блукає світом у пошуках рештків свого улюбленого батька. Тору Акура вирішує скласти їй компанію зі своєю сестрою. Утрьох вони вирушають за справедливістю та помстою.

Режисер:
Sôichi Masui
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
2 сезон 11 серія
кадри з фільму Чайка - Принцеса з труноюкадри з фільму Чайка - Принцеса з труноюкадри з фільму Чайка - Принцеса з труноюкадри з фільму Чайка - Принцеса з труною
Чайка - Принцеса з труною дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Чайка - Принцеса з труною 2 сезон 11 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent