UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Інугамі-сан та Некояма-сан
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Інугамі-сан та Некояма-сан

Inugami-san to Nekoyama-san
1 257
0
+11
6.0
FullHD
Анімаційний серіал розповідає про двох дівчаток із абсолютно різними характерами, проте із спільними захопленнями.
Ятіо Інугамі дуже вольова і сильна дівчина, що має запальний характер, вона просто схиблена на пухнастих кішках, хоча її прізвище в перекладі означає одну з порід гончаків. Вона мріє завести кошеня, але тільки в її сім'ї віддають перевагу собакам.
Судзу Некояма, друга героїня, повна протилежність Ятіо. Вона м'яка і добра, має характер диванної кішечки, але сама вона просто до божевілля обожнює собак, які, на її думку, є найкращими друзями людей. Ось тільки завести собачку вона не може, тому що у її батьків сильна алергія. Якось дівчата знайомляться і починають дружити. Вони готові годинами говорити про пухнасті грудочки, годувати бездомних тварин і постійно просити батьків придбати домашню тваринку. Дівчата не просто дружать, поступово їхня дружба переростає в симпатію, а потім і в глибше почуття, закоханість. Усвідомлюючи, що їхні взаємини переходять у нову стадію, дівчатка переживають, чи вийде у них щось? Адже вони дуже різні і постійно не можуть порозумітися. Ще вони мають спільну подругу, яку звуть Акі Хірагі. Вона працює громовідводом для дівчат, постійно підколюючи їх і стримуючи скажений характер Інугамі. Можливо, без її жартів та приколів ця парочка навряд чи вжилася б на одній території.

Режисер:
Shinpei Nagai
В ролях:
Країна:
Рік:
Тривалість:
3 хвилини
Звук:
одноголосий закадровий | FairyDUB
Статус:
1 сезон 12 серія
кадри з фільму Інугамі-сан та Некояма-санкадри з фільму Інугамі-сан та Некояма-санкадри з фільму Інугамі-сан та Некояма-санкадри з фільму Інугамі-сан та Некояма-сан
Інугамі-сан та Некояма-сан дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Інугамі-сан та Некояма-сан 1 сезон 12 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent