UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Лего Зоряні війни: Падавани у небезпеці
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Лего Зоряні війни: Падавани у небезпеці

Lego Star Wars: The Padawan Menace
2 518
0
+513
7.1
FullHD
Американський короткометражний мультфільм "Lego Зоряні війни: Падавани у небезпеці" (Lego Star Wars: The Padawan Menace) розповість глядачеві історію про групу падаванів, які повернулися з екскурсії в Сенаті. У Всесвіті Зоряних війн битва все продовжується. Магістр Йода веде юних падаванів на зустріч із представниками Сенату. Але з кожним зробленим кроком майстер все частіше замислюється про Силу, він починає втрачати концентрацію, хвилювання все більше долають магістра. Магістр Йода зобов'язаний урятувати республіку, його всіляко закликають до цього. Через час майстер Йода виявив, що його учень таємно залишає їхню групу, щоб вирушити на зустріч пригодам. А злі Сітхі не сплять, вони все обмірковують план поневолення республіки. Підготовка до удару вже майже завершена. Майстер Йода разом зі своїми дроїдами повинен прийти на допомогу і завадити злим Сітхі завдати удару. І знову захоплююча подорож у світі Зоряних війн. Глядач побачить безліч різних жартів, пригодницьких битв на лазерних мечах, небезпечні міжгалактичні подорожі.

Режисер:
Девід Скотт
Країна:
Рік:
Тривалість:
22 хв
Звук:
професійний дубльований | Плюс-Плюс
кадри з фільму Лего Зоряні війни: Падавани у небезпецікадри з фільму Лего Зоряні війни: Падавани у небезпецікадри з фільму Лего Зоряні війни: Падавани у небезпецікадри з фільму Лего Зоряні війни: Падавани у небезпеці
Лего Зоряні війни: Падавани у небезпеці дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Лего Зоряні війни: Падавани у небезпеці українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent