UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Роберт - король Шотландії / Роберт I Брюс
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Роберт - король Шотландії / Роберт I Брюс

Robert the Bruce
3 206
0
+13
5.4
FullHD
Масштабне історичне полотно, що показує один із найгероїчніших сюжетів історії середньовічної Шотландії. Показана з епічним розмахом та виразністю добротного фентезі історія легендарного короля шотландців, Роберта Брюса, який зміг об'єднати країну у боротьбі проти англійських загарбників і здобути перемогу над, здавалося б, невразливою та незламною армією сусіднього королівства.
Після довгих поневірянь, голоду король, що спливає кров'ю знаходить притулок у будинку найзвичайнішої селянки, яка живе самотньо разом зі своїм сином. Вони надають пораненому незнайомцю допомогу, навіть не підозрюючи про те, хто став їхнім випадковим гостем. Але пізніше, коли Роберт все ж приходить до тями і відкриває їм власне ім'я, він несподівано знаходить в особі найзвичайнішого сільського хлопчика підтримку, джерело сили та віри в себе.
Саме ця зустріч допомагає королю повстати, уникнути погоні і повернути собі колишню славу. Попереду Роберт — найголовніша битва в житті, битва за власну честь, право на трон і свободу своїх підданих, яких він, як з'ясовується, раніше зовсім не знав.

кадри з фільму Роберт - король Шотландії / Роберт I Брюскадри з фільму Роберт - король Шотландії / Роберт I Брюскадри з фільму Роберт - король Шотландії / Роберт I Брюскадри з фільму Роберт - король Шотландії / Роберт I Брюс
Роберт - король Шотландії / Роберт I Брюс дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Роберт - король Шотландії / Роберт I Брюс українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent