UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Естетика героя-вигнанця
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Естетика героя-вигнанця

Hagure Yuusha no Estetica
1 262
0
+33
6.9
720p
Події цієї фантастичної історії відбуваються на дивовижній альтернативній Землі, де магія та переміщення в інші виміри давно вважаються нормою, а численні шукачі пригод поспішають підкорити чергове «позамежне» королівство і повернутися додому зі значно збільшеними силами. Одним з таких відважних мандрівників є юнак на ім'я Акацукі Осава, що одного разу потрапив в паралельний світ Алазард і став там справжньою знаменитістю, а також легендарним борцем зі злом, що довго боровся з Королем Демонів Гарретом. А після довгоочікуваної перемоги йому пощастило здобути не лише славу, популярність і прізвисько «герой-вигнанець», а й згідно з волею переможеного лиходія стати опікуном його дочки, Міу Осави. Крім героїчних подвигів, ця подорож запам'яталася йому ще й тим, що якийсь час працюючи охоронцем борделя, він набув вкрай важливих навичок, таких як точне визначення розмірів жіночої спідньої білизни та блискавичне його викрадення прямо з тіл своїх «жертв», причому зовсім непомітно. Зрозуміло, такого всебічно розвиненого хлопця відразу після повернення бере під свою опіку навчальна організація «Вавилон», яка займається пошуками та навчанням подібних молодих людей, які пережили небезпечні мандри загадковими позаземними краями і отримали там потужні надприродні здібності. Але послідовники могутньої школи зробили воістину фатальну помилку, не до кінця розуміючи, якого учня вони запросили до себе.

Режисер:
Куджьо Ріон
Країна:
Рік:
Тривалість:
23 хв
Звук:
двоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
1 сезон 12 серія
кадри з фільму Естетика героя-вигнанцякадри з фільму Естетика героя-вигнанцякадри з фільму Естетика героя-вигнанцякадри з фільму Естетика героя-вигнанця
Естетика героя-вигнанця дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Естетика героя-вигнанця 1 сезон 12 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent