UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Білявка в законі / Блондинка в законі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Білявка в законі / Блондинка в законі

Legally Blonde
12 817
0
+1414
6.3
BDrip
Фільм "Білявка в законі" (Legally Blonde) був знятий за мотивами однойменного роману Аманди Браун. Якщо у Вас поганий настрій, а на душі кішки скребуть, то Вам обов'язково слід подивитися цю кінострічку. Це дуже легка, добра, і в якійсь мірі навіть казкова комедія, яка мотивує глядача, і змушує повірити у власні сили. Продуманий сюжет, легка музика, і відмінні жарти - ось основна особливість цієї картини, ну а неперевершена гра Різ Візерспун в головній ролі не залишить нікого байдужим: ні критиків (Різ претендувала на Золотий глобус у номінації краща жіноча роль), ні звичайних глядачів. Також фільм був претендентом на Золотий глобус у номінації "краща комедія або мюзикл", а це говорить багато про що.
Блондинка в законі - це не просто комедія, а фільм, в якому також зачіпається тема стереотипності мислення людей навколо, адже ніхто не вірить, що гламурна блондинка в рожевому може стати хорошим юристом, але головній героїні доведеться довести, що судити треба не тільки по зовнішності .

Режисер:
Роберт Лукетич
Країна:
Рік:
Тривалість:
96 хвилин (01:36)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Білявка в законі / Блондинка в законікадри з фільму Білявка в законі / Блондинка в законікадри з фільму Білявка в законі / Блондинка в законікадри з фільму Білявка в законі / Блондинка в законі
Білявка в законі / Блондинка в законі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Білявка в законі / Блондинка в законі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent