UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Суворе випробування
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Суворе випробування

The Crucible
761
0
+11
6.8
FullHD
Дія фільму «Суворе випробування» відбувається в місті під назвою Салем, яке в давні часи було першим осередком опору, організованого громадськістю проти відважних відьом. Тоді на багаття відправили десятки винних і невинних, і тихе містечко в штаті Массачусетс назавжди завоювало погану славу.
Сучасна Америка наповнена цинічними особистостями, які не вірять у магію, та грамотно розбавлена ​​тими, хто свято вірить у присутність зла на Землі. Декілька молодих дівчат вирішують приворожити хлопців, і вирушають уночі до глухого салемського лісу разом із жінкою на ім'я Титуба. Красуні здійснюють ритуальні танці біля вогнища, але ця подія стає предметом надбання громадськості.
Містом миттєво поповзли чутки про диявольську змову, чорну магію та інші гріховні діяння, але назвати чітко винуватців подій ніхто не може. Жителі починають вказувати на абсолютно невинних людей, бажаючи завдати шкоди давнім кривдникам, тож арешти йдуть один за одним. Держава направляє до Салема суворого суддю, який готовий повірити навіть у найбільш безглузді звинувачення. Полювання на відьом почалося, і ніхто не гарантує, що у протистоянні не постраждають мирні громадяни.

Режисер:
Ніколас Гайтнер
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 4 хв
кадри з фільму Суворе випробуваннякадри з фільму Суворе випробуваннякадри з фільму Суворе випробуваннякадри з фільму Суворе випробування
Суворе випробування дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Суворе випробування українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent